BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Click here for Myspace Layouts

AFTER HEAR STORY..MUST FOLLOW!

Monday, January 31, 2011

Hallo Blogger!!

aku dh upgrade cket aku nye blog nie.....spanjang cuti nie,,,,...nk tulis apew ha dlm blog ni????rsew2myew,,..aku nk tulis pasal apew yg brlaku dlam fb nak,,..dlam fb rmai yg k0men kt status masing2...aku jew yg x tulis status aku sbb aku mmg x tahu nk tulis apew dlm statustu..,,dlm blog nie pown aku x tahu nk tulis pew lagi....someone plz give me some idea....(klau adew)

Tuesday, January 25, 2011

Hallo blogger!!!!!

hari nie aku ade merentas desa......aku x tahu dapat no. bapew........tapi rasenyew dpat no 1000 lbih kot......tadi ingat abang misai ngan abang d n geng dieowang adew kt dpan.....skali geng dieowang blakang skali......kite owang adew kt dpan.....dieowang kt blakang........macam2 yg terjadi........hish aku pon x tahu nk ckap pe lagi.......last2 aku ngan hazimah pergi dpan tinggalkan geng aku ngan geng si daniel and misai tu........aku nk misai add aku bkan abg die....... tahu pulak ble masa abg die add aku.....aku nk die tpi abg die.......ish2......x tahu nk ckap pew lagi.......

Wednesday, January 19, 2011

Hallo blogger!!!!!

Today giler gempak!!!memang best.......
Harap-harap rabu minggu depan pon camni lah keadaan dia......~~~
HUHUHUHU!!!

Tuesday, January 18, 2011

Hallo blogger!!!!!

Dah dua hari amira tak bukak blog!!!!!trpakse buat kerja rumah yang bertimbun tu........
Dahlah minat ada abag form 2 tu...
pastu abg tu anti grup amira lak tu.....peh !!!!!!!!!!!memang tak boleh bla......
Ble lalu dpn sekolah lama....rndu giler kat skolah lama....tu!!!!!

Saturday, January 15, 2011

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

giler tension betul hari nie.....
ingat cuti nie best lah sngat...
but to much stress!!!kpale pon dh jadi pening n x betul.....
besok dah nak sekolah......
keje umah tak siap lagi....

ahhhhhhhhhh.............stress giler!!!!!!!!!!!

Good morning blogger!!!!!!!

Hari ini mak  ayah saya tak kasi kitaorang semua bukak komputer....so amira rasa amira tak akan selalu bukak kot blog!!!!

so have fun eveyone!!!!

Assalam blogger!!!!!

Hari ni saya dah buat blog so kena bukak hari2.....
lepas buka fb bukak twitterand the last one is this blog....
walaupun tak ade followers lagi so just keep waiting!!!

Hallo blogger!!!!!

Assalam sume......
saya baru buat blog so tak tahu sngat pasal blog ni......
harap sumea orang memberi komen pada blog saya dan always support blog saya!!!!!




                 Saya juga mengucapakan HAPPY NEW YEAR TO EVEYONE!!!!!!!