BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Click here for Myspace Layouts

AFTER HEAR STORY..MUST FOLLOW!

Tuesday, February 15, 2011

PiZZA2....CintA2.....:))

assalam sumew....
hai nmpaknyew aku dh tkar dh nmew blog aku nie...
ak dh jdi owang yg skew ayat brbunge2 nie...tpi x dew la sngat...
aku cdang nk bagi blog aku ni nmpak mtang cket jew...
aku gnew awan nie skajap jew nie...
ok ari nie aku ngan kwn2 aku gi pizza sbb sok bash x pndah huaaaaaaaaaaa!
sdihnyew aku~
rsew brat giler hati nie nk lpaskan si bash tu.....tpi nk blajar knewlah korbankan everything....
bash skrang nie dh succsess dngan owang yg die skew.....
owang tu pown looks like he likes nash too...
but aku camnew???
aku still sowang2 cam owang bdoh...
aku jsut slalu dngar citer bash...
sweet citer2 yg bash citerkan n aku rsew cmburu sngat ngan bash...
she lucky gurl...
x mcm aku nie...dhlah x lucky ntah owang tu pndang aku kew x....
ish2....psal kew pown bndew to bleh mlawat mimpi aku but nnothing happen....
adew sowang kwn aku ni yg rpatlah ngan aku msew skool rndah dlu....slalu mnx nasihat cinta from me but die glar aku DOKTOR CINTA.....aku ckap ngan die aku pown x prnh kapel niekan nkjdi doktor cinta...
lik sngguh kan....kpadew yg membacew nie silalah tnggalkan komen anda sesuka hati....
BYE:)

0 comments: