BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Click here for Myspace Layouts

AFTER HEAR STORY..MUST FOLLOW!

Saturday, March 5, 2011

Hey!Hey!Hey!:)

Hai everyone!
wah~nampaknya aku dh upgrade cket akunyew blog nie...aku juga ada tulis sebuah cerita tapi macam tak dapat sambutan sbb cerita tu tak adalah best sngt!ok!Aku dh buat welcome to my page...n some animated pics n also aku nyew name!!Wah~bnyak dah perubahan yang aku dh wat dripada blan satu ari tu!Mase aku mlew2 wat blog nie....trsngatlah bruk!Bruk sesangat!Sampai aku pown mlas nk bkk...tpi lpas aku bukak blog owang crik backgrounds,musicn also pic yg cntek...akhirnya terhasil ini...maybe lpas nie aku akan buat lbih bnyk pembaharuan dan tngok cntoh2 blog owang yg aku follow!!!!Hahaha~nmew pown nak blog nmpak cntek kan~Aku skrang tngh blajar camnew nk wat nie...nk wat tu...bnyak yg aku nk blajar...sbb aku nk bagi yg trbaek kpda orang yg membuka blog aku nie!!!Brulah owang rsew brsemangat nk tngok blog aku!0wag pown sukew tngok blog aku sbb lagu die best!So...klau kowang nk comment psal blog aku...kowang comment dkat chatbox kt situ.....tulislah bermacam-macam yg kowang rsew aku knew ubah~Komen negatif pown aku terima!Sbb mmg adew owng yg kadang2 x skew ngan blog aku nie~Jdi aku akan  terima apa-apa komen korang...aku jgk nk wat cerita baru lpas cerita nie...tpi msih dlm merangka~Jdi kowang tnggulah ye!

0 comments: